UUTTA

Nämä upeat hiustenpidennykset ovat meidän Annan @hairbyannajuntunen käsialaa
Nämä upeat hiustenpidennykset ovat meidän Annan @hairbyannajuntunen käsialaa

Hiustenpidennyksillä tuuheutta ja pituutta omiin hiuksiin.

Hiustenpidennyksillä saat kaipaamaasi tuuheutta ja pituutta omiin hiuksiin! Tiesitkö että BPhair Premium -pidennyshius on tarkkaan valikoitua 100% slaavilaista pidennyshiusta, joka sulautuu täydellisesti suomalaiseen hentoon hiuslaatuun?

Pidennyshiuksilla voidaan halutessa tehdä hiuksiin vain toivottua tuuheutta, tai valita suoraan pidemmät hiukset pitkän lookin saamiseksi. Kuitenkaan ei kannata valita liian painavia hiuksia, koska pituus pitää aina suhteuttaa oman hiuksen painoon ja vahvuuteen sopivaksi, että oma hius kestää varmasti hyvin lisähiuksen painon.

Slaavi hiusta on käsitelty huomattavasti vähemmän kuin perinteisiä pidennyshiuksia. Aasialainen pidennyshius joutuu käymään läpi rankemmat kemialliset käsittelyt jo värjäys vaiheessa, jotta sävy saataisiin vaaleaksi. 

Meillä hiustenpidennys aloitetaan asiakkaan konsultaatio käynnillä, jolloin yhdessä asiakkaan kanssa valitsemme pidennyshiuksiin halutun pituuden, sopivan paksuuden, tilattavien hiusten määrän, sekä sävyn asiakkaalle sopivaksi. 

Teippikiinnitykset kaipaavat huoltoa n. 2kk välein, jolloin pidennykset irrotetaan ja nostetaan takaisin lähemmäs tyveä.

Kampaamo NUKAsta Joensuusta löydät kaikki hiustenpidennys tarvikkeet, sekä tuotteet kotihoitoon hiustenpidennyksille.

Haluatko sinäkin unelmiesi hiukset?

Kysy lisää!


Nordic Shades kotimainen hiusvärisarja täydentyy syksyksi 10: llä uudella sävyllä!

Kotimainen ammattivärisarja Sim on kehittänyt tuotteet olosuhteitamme kunnioittaen ja kampaajia kuunnellen. Vegaaniset ja hajusteettomat tuotteet valmistetaan suomessa korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Tästä kertoo SensiDo väreille myönnetty avainlippumerkki. 

Skandinaaviset hiukset vaativat suojaa ja hellää huolenpitoa

Sim SensiDo Nordic Shades taittovärisarja ihastuttaa skandisaavisella sävyvalikoimallaan. Matala alkaaliset sävyt soveltuvat käytettäviksi erityisesti vaalennusten jälkeen, jolloin tehokkaat pigmentit taittavat ja sävyttävät lopputuloksesta täydellisen. Nyt sävyjä on kokonaisuudessaan 20. Uusia tulokkaita Purple Haze.. Nude Rose... ..Desert Sand.. ..Terracotta.. ...Ice Tea.. ..Lavender... ..Salted Caramel.. ..Deep Ash.. ...Mushroom.. 

Oletko vielä nähnyt  näitä 10 uutta upeaa sävyä, jotka saapuivat elokuussa 2021? 

Me ainakin olemme ihastuneita uutuus sävyihin <3

Etsitkö tuoreita ideoita hiustrendeihin kesälle 2021?

Vuodenajan mukaan haluat todennäköisesti muuttaa myös hiustesi väriä.

Kevään ja kesän mielenkiintoisin sävymaailma hiuksissa on puuterinen beige ja pehmeän nuden vivahteet.

Kokeile vaaleisiin hiuksiin rohkeasti erilaisia nuden vivahteita, jotka sopivatkin suomalaiseen ihonväriin upeasti korostaen päivettynyttä ihoa.
Kesähiuksissa toimivat lämpimät, murretun toffeiset kuparinsävyt, aina erilaisiin viileämpiin hiekan ja ruusukullan vivahteisiin saakka.
Vaaleita kauniisti vivahtavia sävyjä, tästä sävymaailmasta löytyykin varmasti jokaiselle jotakin.

Tiesithän jo, että hiusmuodissa on vahvasti nousussa kerrostus ja erilaiset otsahiusten variaatiot, jonka leikkaamalla korostat sinun kasvonpiirteitäsi. Kasvoja voidaan kehystää pitkällä otsatukalla, joka kammataan sivulle. Pehmeämpi ilme syntyy verhomaisilla suortuvilla kasvojen molemmin puolin.

Tämän kevään hiusmuodissa polkkahiukset saavat olla aiempaa lyhyemmät. Muodikkain viimeistely syntyy rennoista laineista. Laineet tekevät tyylistä huolettoman tyylikkään. Viimeistelyssä halutaan tuoda esiin hiuksen terveys ja kiilto. Ilmettä arjesta juhlaan saat kätevästi vaihdettua erilaisilla näyttävillä hiusasusteilla, jotka kruunaavat täydellisen kesätyylin.

K18Hair

Mullistaa hiustenhoidon 2021

K18Peptide TM on hiustenhoidon mullistava molekyyli, jota hiusala on odottanut. Sen on kliinisesti todistettu korjaavan hiusten keratiinirakenne vain 4 minuutissa!

"Kaikilla on vaurioita hiuksissaan

K18Hair on hiustenhoito, jota voidaan käyttää kaikkien kampaamopalveluiden yhteydessä. K18hair tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita markkinoilla olevia tuotteita, jotka rakentavat hiuksen keratiiniketjut uudelleen.

• Tekee hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset
• Korjaa vaalennuksen, värjäyksen, rakennekäsittelyn, lämpö- ja mekaanisen käsittelyn , sekä auringon UV- säteilystä aiheutuvat vauriot
• Tekee hiuksista vahvat, pehmeät, sileät ja kimmoisat
• Ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä, hiusten katkeilua, latvojen haaroittumista ja värin haalistumista
• Optimaalinen pH 5.0 - 6.0
• Koostumukseltaan kevyt ja jättää hiukset ilmaviksi
• Sopii kaikille hiustyypeille

"Haluatko sinäkin näyttää kauniilta kiiltävissä ja terveissä hiuksissa?

Varaa aika K18Hair hiustenhoitoon!

Miksi hiusten vaalentaminen kannattaa tehdä aina ammattilaisella?  

Vaalennus on erikoistyö, joka vaatii teknistä osaamista.

Aina kun hiusta lähdetään vaalentamaan kemiallisella väriaineella, silloin hiuksesta nousee esille lämpö. Vaalennuksessa hiuksesta poistetaan väripigmenttejä. Tummasta vaaleaan hiusvärin suuntaan mentäessä matkalla on poistettava punaisen, oranssin ja keltaisen eri sävyt.

Hius pystyy vaalentumaan vain rajallisen määrän yhdellä käsittely kerralla. Lähtötilanteen tummuusaste vaikuttaa ainevalintoihin, sekä vaalennustekniikan valintaan.  Tämän takia isommat vaalennustyöt tarvitsevatkin aina sitoutumista prosessiin.

Vaaleiden hiusten ylläpito vaatii myös sitoutumista sekä säännöllisen käyntivälin (max 2kk). Jos juurikasvu on kasvanut puolikin vuotta, tarvitsee silloin tehdä isompi muutos/ korjaus työ värin tasaisen vaalentumisen saamiseksi. Babylights raidoitus on jo vaaleiden hiusten tyvikasvun vaalentamiseen suunniteltu palvelu. Silloin koko hiuksiin laitetaan ohuen ohutta pientä raitaa, jolla oman kasvun saa häivytettyä kauniisti.  

Hiusten vaalentamiseen tarvitaan aina reilummin aikaa, jotta pohja saataisiin mahdollisimman puhtaaksi. Vaalennusaine on myös osattava levittää nopsaan foliohin joka puolelle, tällöin saadaan mahdollisimman tasainen lopputulos, eikä keltaisuutta jäisi. Lopuksi vaalennuksen jälkeen hiuksesta neutralisoidaan lämpimiä keltaisen ei toivottuja vivahteita sävyttämällä. 

Jokainen vaaleahiuksinen tietää mitä on taistelu keltaisuutta vastaan 

Riittävän vaaleaan pohjaan on vasta mahdollista saada helmiäisen, hopean tai pastellin eri vivahteita. 

Jos toiveissasi on upeat vaaleat hiukset, tervetuloa konsultaatioon missä suunnittelemme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Voit myös laittaa  kuvia lähtötilanteestasi. <3

Tummiinkin hiusväreihin voidaan tänä syksynä sekoittaa aavistus lilaa sekä tuhkaa, tuomaan huurteista ja trendikästä mauve -vivahdetta. Tyvellä tumma espresso ja latvassa vaaleampia vivahteita, jotka tulevat kauniisti esiin eri valoissa.